Oppstart
«Vi har bistått med etableringen av over 3000 selskap.»

Vår visjon er å senke terskelen for gründere!

Vi arbeider hver dag med å gjøre selskapsetablering litt enklere for deg som Gründer. Hittil har vi hjulpet bedriftseiere i over 3 000 bedrifter med å komme i gang med gründerdrømmen.

Oppstart AS tilbyr tjenester innen selskapsetablering. Vi tilbyr standardpakker innen ulike selskapstyper som dekker alle behov i det norske markedet. Vi jobber for å være markedets beste på innhold, leveringstid og pris.

Henvendelser og bestillinger behandles av kundebehandlere med lang erfaring innen selskapsetablering. Bestillingen behandles raskt og med høy kvalitet. Vi har taushetsplikt om opplysninger vi får kjennskap til i forbindelse med behandlingen av en bestilling.

Oppstart AS har de siste årene knyttet til seg gode samarbeidspartnere innen flere bransjer. Vårt utgangspunkt har vært å finne samarbeidspartnere som leverer gode produkter og tjenester til en god pris. Vi har selv testet mange av produktene og tjenestene som tilbys, men også kontaktet referansekunder.Samarbeidspartnerne våre er derfor kvalitetssikret og du kan spare både tid og penger ved å velge en leverandør fra vårt kontaktnett.

Sammenlign selskapsform

EPF enkeltpersonforetak

ANS solidarisk ansvar

DA delt ansvar

AS kontantinnskudd

AS kun dokumenter

AS tingsinnskudd

AS as på dagen

BestillBestillBestillBestillBestillBestillUtsolgt
Ingen revisjon
Mulighet for flere eiere
Gunstig beskatning
Ingen personlig risiko
Rett på sykepenger
Rett på ledighetstrygd
Statens satser ved reise
Ikke aksjeinnskudd
Pris kr 1,000.00kr 1,500.00kr 1,500.00kr 2,200.00kr 1,950.00kr 15,000.00kr 20,000.00
Behandlingstid 1 - 2 dager1 - 2 dager1 - 2 dager2 - 4 dager1 - 2 dager2 - 4 dager1 dag
BestillBestillBestillBestillBestillBestillUtsolgt