Etablere AS

 

Ønsker du å etablere AS  får du en seriøs selskapsform med begrenset risiko, lav aksjekapital og et gunstig skatteregime til å fronte dine varer og tjenester.

 

Oppstart.no har lang erfaring i å etablere AS. Vi gjør klar alle papirer inkludert revisors erklæringer (lovpålagte). Alle dokumenter signeres elektronisk og kan være sendt til Brønnøysund for godkjenning innen en arbeidsdag etter innsending av bestillingsskjemaet. Dersom du ikke har innlogging til altinn.no bestiller vi PIN koder for deg.

 

Alt du behøver å gjøre er å sende inn bestillingsskjemaet til Oppstart.no, samt ha kroner 30 000 tilgjengelig til å dekke aksjekapitalen. Du kan benytte deg av aksjekapitalen til å dekke Oppstart.no sitt honorar samt gebyret til Brønnøysund på kroner 5 570 kroner (tidligere 5 666 kroner) for etablering av aksjeselskapet.

 

I forbindelse med prosessen med å etablere AS kan det være mange spørsmål som dukker opp. Det er derfor viktig å få et profesjonelt nettverk rundt seg i en oppstartsfase. Oppstart.no har inngått samarbeid med leverandører innenfor bransjer som er essensielle for en vellykket drift. Se oversikten over bransjer vi har inngått samarbeid med og ta kontakt med Oppstart.no sine anbefalte bedrifter innenfor disse bransjene.

 

Hva er inkludert i prisen?

 

Når du velger å benytte Oppstart.no til å etablere AS for deg, får du ditt eget komplette aksjeselskap levert på kortest mulig tid. Dersom du har behov for rådgivning i forhold til Oppstartsprosessen kan vi gjennom vår erfaring med etablering av selskaper, økonomistyring og gode samarbeidspartnere kunne være til god hjelp.

 

Etableringen inkluderer:

 

 • Stiftelsespapirer
   
 • Vedtekter
   
 • Åpningsbalanse
   
 • Protokoll for fravalg av revisor (valgfritt)
   
 • Uttalelse om åpningsbalansen
   
 • Bekreftelse av aksjeinnskuddet fra finansinstitusjon eller revisor
   

Bestill AS i dag

Bestill et aksjeselskap i dag og få kroner
 800 i rabatt. Nå kun kroner 2 200 + mva - inkl. revisorerklæringer.